...Rentoudu ja palaudu...

Neurosonic-hoidot

 Haluaisitko nukkua paremmin? Tuntuuko, ettet palaudu? Koetko olevasi stressaantunut?  Onko hartiat jumissa ja selkää kolottaa?

Anna itsellesi hetki aikaa rentoutua ja palautua Suomessa kehitetyn Neurosonic-hoidon avulla. Hoidot kestävät 10-41 minuuttia riippuen siitä, mihin hoidoilla halutaan vaikuttaa: uneen, vireystilaan vai kipuun.

Alkukartoitus (uudet asiakkaat) 40 min

Menetelmän esittely, alkuhaastattelu, menetelmän soveltuvuuden arviointi ja ohjelmasuositukset. Sisältää 10-25 minuutin hoidon mobiilipatjalla.

35 €

10-20 minuuttia kestävät hoidot

Lyhyet rentouttavat tai aktivoivat ohjelmat mm. lievittämään lihasjännityksiä ja päänsärkyjä tai vireystilan aktivoimiseen.

15 €

24-25 minuuttia kestävät hoidot

Keskipitkät rentouttavat tai aktivoivat ohjelmat mm. selän alueen lihaskipujen ja -jännitysten hoitoon, unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen tai aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn.

20 €

39-41 minuuttia kestävät hoidot

Pitkät rentouttavat tai palauttavat ohjelmat mm. aktivoimaan aineenvaihduntaa, lievittämään unihäiriöitä, fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen sekä turvotuksen ja huonon verenkierron hoitoon.

30 €

Sarjakortit (5 käyntikertaa)

Sarjahoidot yksilöllisiin tarpeisiin.

Sarjakortit ovat henkilökohtaisia ja voimassa 6 kk ostopäivästä.

65/90/135 €


Varaa aika täältä!

Neurosonic-hoidot

Suomalainen Neurosonic-teknologia perustuu autonomisen hermoston yliaktiivisuuden lievitykseen. Hoidot on tarkoitettu kohentamaan fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Vaikuttavana tekijänä on kehoon kohdistettu matalataajuinen (20-100Hz) värähtely. Eri tehoaluilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia, joko edistetään palautumista ja rentoutetaan tai vaihtoehtoisesti aktivoidaan ja herätellään kehon vireystilaa.

Matalataajuisen värähtelyn oleellisin vaikutus liittyy autonomisen hermoston toimintaan, kun sympaattinen toiminta vähenee ja parasympaattinen lisääntyy. Neurosonic vaikuttaa kokonaisvaltaisesti aineenvaihduntaan vilkastuttaen verenkiertoa ja nestekiertoa, lievittäen erilaisia kiputiloja tai puutumisoireita, laskien turvotusta sekä parantaen suoliston ja keuhkojen toimintaa sekä yleistä vireystilaa. Aktiivisesti liikkuvilla hoito auttaa palautumaan suorituksesta nopeammin, unen laatu paranee ja useimmissa tapauksissa lihasten elastisuus lisääntyy. Muita Neurosonicin positiivisia vaikutuksia ovat muun muassa unenlaadun parantuminen, serotoniinin tuotannon lisääntyminen sekä kortisolin tuotannon väheneminen. Nämä vaikuttavat puolestaan positiivisesti mielialaan ja vireystilaan sekä ahdistuneisuuden ja jännittyneisyyden vähenemiseen. 

Tehtyjen tutkimusten ja käytännön kokemusten mukaan noin 80 % hoitoa käyttävistä hyötyy merkittävästi jo 1 - 5 hoitokerralla. Suurimmalla osalla käyttäjistä hoito lisää syvän unen jaksoja ja REM-unta. Jo itse rentoutumisen tunne vaikuttaa hermostoon ja vähentää kivun tuntemusta aivoissa. Värähtely parantaa nestekiertoa ja lihasten verenkiertoa. Neste poistuu turvonneista kudoksista, jolloin kipu ja turvotus lievenevät ja samalla kudosten hapettuminen paranee. Stressioireet lievittyvät kun keho ja mieli rauhoittuvat ja elimistö tasapainottuu. Värähtely nopeuttaa tutkitusti palautumista ja rahoittaa yliaktiivista hermostoa. 

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä. Neurosonic ei ole lääkinnällinen laite ja sitä kautta korvaava hoito, jos sinulla on lääkärin määräämä lääkitys. Huomioitavaa on, että vaikutukset ovat aina yksilöllisiä ja säännöllisesti käytettynä saadaan aikaiseksi parhaat tulokset.

Hoidosta on saatu apua mm.:

 • Unihäiriöihin
 • Migreeniin
 • Päänsärkyyn
 • Stressioireisiin
 • Erilaisiin kiputiloihin
 • Aineenvaihdunnan häiriöihin
 • Vireystilan aktivointiin
 • Toimintakyvyn ylläpitoon
 • Neste- ja verenkierron aktivointiin

Neurosonic on yleensä riskitön ja turvallinen rentoutusmuoto. On kuitenkin tilanteita, jolloin sitä ei kannata käyttää. Jos saat liikkua ja harrastaa liikuntaa normaalisti, voit käyttää laitetta.

Jos sinulla on jokin seuraavista, älä käytä laitetta:

 • Akuutti tulehdustila tai veritulppa
 • Aktiivinen syöpä
 • Flunssa ja kuume
 • Raskaus
 • Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
 • Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
 • Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
 • Jos olet ottanut rokotuksen, älä tule hoitoon samana päivänä.

Jos laitteen käyttö arveluttaa, keskustele asiasta oman lääkärisi kanssa.

Lisätietoa Neurosonic-tuotteista, asiakaskokemuksia ja tutkimustuloksi löydät täältä: www.neurosonic.fi.

RENTOUTTAVAT OHJELMAT

10 MINUUTIN RENTOUTTAVA OHJELMA

Ohjelma lievittää lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti. Ohjelman voi ottaa kaksi kertaa peräkkäinkin esimerkiksi päänsäryn lievittämiseen.

20 MINUUTIN RENTOUTTAVA OHJELMA

Ohjelmaa käytetään erityisesti selän alueen lihaskipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. Erityisen hyvä ohjelma niska-hartiajännitykseen ja alaselän kipuihin.

25 MINUUTIN RENTOUTTAVA OHJELMA

Ohjelma sisältää erittäin rauhoittavia jaksoja. Käytä tätä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Voit käyttää myös lihasten rentouttamiseen.

39 MINUUTIN RENTOUTTAVA OHJELMA

Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ja soveltuu myös unihäiriöiden lievittämiseen sekä lihasten rentoutukseen.

AKTIVOIVAT OHJELMAT

12 MINUUTIN AKTIVOIVA OHJELMA

Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin, lihasjännityksen, päänsärkyyn ja kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi. CFS-henkilöillä ohjelma auttaa vireystilaan ja unen laatuun. Ohjelma saattaa edistää unenlaatua myös terveillä henkilöillä.

24 MINUUTIN AKTIVOIVA OHJELMA

Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Taajuudet ovat tässä ohjelmassa kaikkein korkeimmat, joten älä käytä sitä hoitojen alkuvaiheessa, jos on unihäiriöitä, kehollista stressiä tai ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai muulla tavoin herkkyyttä värähtelystimulaatiolle. Sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva.

PALAUTTAVAT OHJELMAT

37 MINUUTIN PALAUTTAVA OHJELMA

Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen sekä huonon verenkierron hoitoon. Ohjelma soveltuu erityisen hyvin fibromyalgiaan, turvotuksiin tai DOMS-oireisiin. Myös II-tyypin diabeetikot saattavat hyötyä ohjelmasta. Edistää myös unen laatua.

41 MINUUTIN PALAUTTAVA OHJELMA

Ohjelmaa käytetään palautumiseen ja unen laadun edistämiseen esimerkiksi urheilun jälkeen myöhempään illalla. Hyvä yhdistelmäohjelma myös unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.


Varaa hoitoaikasi täältä!