Minä valmentajanasi

Hei!

Olen hyvinvointivalmentaja Jaana Lax apuna matkallasi kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Tavoitteenani on saada kanssasi aikaan pysyviä tuloksia aidosti henkilökohtaisen valmentamisen kautta. Lähtökohtana on aina sinun tavoitteesi, toiveesi, arkesi ja elämäntilanteesi.

Yhdessä ja suunnitelmallisesti saavutamme tavoitteesi, olipa se sitten painon pudottaminen, lihaskunnon parantaminen, hyvinvoinnin edistäminen, energisyyden lisääminen tai jokin muu hyvinvointiasi lisäävä tavoite.

Olen 36-vuotias ja harrastanut aktiivisesti liikuntaa noin puolet elämästäni. Tiedän siis mitä on elämä sohvaperunana ja kuinka vaikeaa joskus on motivoida itsensä liikkeelle. Tiedän myös, kuinka paljon parempi olo on saavutettavissa, kun liikkuu oikein, syö terveellisesti ja lepää riittävästi. Olen oppinut pitämään itsestäni juuri sellaisena kuin olen, tavoitellen kuitenkin koko ajan parempaa. Sitä haluan myös asiakkailleni: hyvää oloa, motivoivia tavoitteita ja halua olla paras versio itsestään.

Intohimoni on parempi arki ja suuri haaveeni saada sinut elämään juuri sinua tyydyttävällä tavalla, mitä se sitten ikinä onkaan! Uskon, että pienet teot merkitsevät eniten ja saamalla ne osaksi pysyväksi osaksi arkeasi saavutamme yhdessä paremman olon ja terveemmän tulevaisuuden niin, että olosi on hyvä joka päivä, vaikka vastoinkäymisiäkin väistämättä elämässä aina tulee. Anna minun olla tukenasi kohti parempaa elämää ja ota yhteyttä jo tänään!